0-700-17-911 Контакти

Софтуер за ресторант и склад

Посветете по-малко време на админстрацията и повече на обслужването

С тези два модула на Clock EVO организацията на работа в заведенията, кухнята и склада изисква много по-малко време и усилия. В същото време, имате един модерен продукт, с помощта на който да предложите на клиентите си бързо и качествено обслужване от взимането на поръчката до разплащането. Контрол над персонала, оценка и адаптация на менюто, бързо и лесно засичане и управление на наличности в склада са само някои от стъпките към максимална ефективност, които нашата хотелска програма ви осигурява.


POS (Point Of Sale) - софтуер за ресторант и бар

Нашата POS система е доказала своята ефективност, работейки стабилно в заведения от всякакъв тип и големина, дори и при големи натоварвания. Внедряването, обучението и работата с нея са опростени и изключително лесни, екранът с големи бутони и интуитивният интерфейс улесняват значително сервитьорите и ускоряват обслужването. Нашето софтуерно решение отоговаря на нуждите на всички заведения в хотела, вкл. и рум сървис услугите. Системата достига пълната си функционалност, когато е свързана с модерно хардуерно оборудване. В този случай тя подобрява комуникацията с кухнята, спомага за увеличаване на продажбите, оптимизира и рационализира организацията на работа и разширява програмата ви за клиентска лоялност.

Clock EVO POS е съвместима с повечето хардуерни решения, познати на пазара - картови четци, принтери, фискални устройства, тъч скрийн монитори, преносими устройства за взимане на поръчки. Минималните системни изисквания за работа със софутера можете да намерите в секция Поддръжка. Конфигурацията, броят и видът на устройствата зависят изцяло от вашите желания и възможности.

Тъй като POS е свързана с хотелската програма, вие можете да прехвърляте вътрешни кредити, т.е. консумацията на госта да бъде начислена към сметката на стаята му. В зависимост от оборудването си, можете да обработвате различни начини на плащане - в брой, кредитни карти и т.н.


Разширете програмата за клиентска лоялност

Привлечете членовете на програмата за клиентска лоялност и увеличете потреблението им като им предложите да ползват различни отстъпки върху консумацията в заведенията на хотела. Когато създадете профил в POS софтуера за съответния клиент, записвате в него и отстъпките, които ще му предложите. Те могат да са различни както според достигнатия статус в програмата, така и за всяко отделно заведение - напр. 15% в ресторанта и 10% в лоби-бара.


Завишен оперативен контрол

За да поддържате високо ниво на контрол, вие задавате нива на достъп посредством пароли. Можете да обособите до пет групи потребители с различни права за всяка една от тях. Например, операции като отказване на част от поръчка или корекция на плащане могат да са позволени само на ръководни служители, което минимизира риска от грешки и злоупотреби.


Забравете безкрайните часове, прекарани в проследяване на наличности и организиране на доставки

Складовата програма улеснява координацията между кухнята и складовото стопанство, като така подобрява работата ви още повече. Тя намалява броя на ръчните операции, дава ви възможност да проследявате стокооборота, да минимизирате загубите от брак и да определяте честота на зареждане за различните стоки. Понякога продукт може да се изчерпи по-бързо от обичайното, затова можете да заложите минимални количества за определени материали. Така, ако този минимум е достигнат, в ежедневната справка ще излезе съобщение и вие ще можете да реагирате веднага и да поръчате извънредно. Заявките към доставчици се оформят само с няколко кликвания. С въвеждането на рецепти вие давате възможност на складовия софтуер да изчисли автоматично изразходваните за деня продукти на база регистрираните продажби. Има два начина за прехвърляне на данни към счетоводството - чрез експорт на файлове или чрез осигуряване на достъп до базата данни със специален интерфейс, ако доставчикът на счетводния софтуер предлага такъв. Складовата програма ви предлага широк набор от справки, с които анализирате и можете да оптимизирате производствените разходи в кухнята. Системата показва кои артикули се продават най-често, кои имат нужда от промяна на цената и кои могат да се отстранят от менюто или подменят.Live chatShare your comment
or ask a question


Start chat
Callback service


Use our Callback service
to leave a comment or
ask a question.Your feedback