0-700-17-911 Контакти

Clock Evo СУПТО: подробно описание на хотелската програма

Мощно управление на тарифи

Тарифи и договори

Тарифната система на Clock EVO PMS предлага всички необходими функции, но същевременно е лесна за работа, така че несъмнено ще привлече вниманието ви. Тя е създадена, за да отразява и най-сложните ценови условия, а разбираемият интерфейс прави създаването на комплексни и на опростени тарифи еднакво лесно. За по-прецизен одит и максимална яснота в комуникацията с бизнес партньорите, цените се изчисляват на човек. Над 75 параметъра дават възможност за създаване на прецизни тарифи, които покриват всички възможни ситуации.

Сезони.
Всяка тарифа може да има различни цени за високи и за ниски сезони.
Брой гости.
Цената може да се определя от броя на гостите в стая, например единична заетост на двойни стаи, допълнително легло и др.
Възрастни и деца.
Различни цени за възрастни, деца и комбинации от тях. Различни ставки за първо, второ и следващи деца. Променливи възрастови граници за деца и бебета за всяка тарифа.
Пансиони.
Различни цени за различни пансиони или ол-инклузив. Отделни начисления за настаняване и храна за прецизно отчитане на приходите.
Други услуги включени в пакета.
Допълнителните услуги могат да бъдат начислявани поотделно или да се включат в общата цена на пакета. Може също да се създават пакети допълнителни услуги, като Спа или Ски и при избора на тарифа те автоматично да се добавят към резервацията.
Намаления.
Различни агентски отстъпки, например рекламни такси.
Отстъпки.
Мощна система за автоматично изчисляване на дори и най-сложните отстъпки: ранни записвания, екстраси, резервации в последната минута (last minute), отстъпки за деца, промоции, уикенд цени, дълъг престой и т.н. Отстъпките могат да бъдат изчислени на различни бази - нощувка, хранене, други услуги - като процент или като фиксирана сума, която трябва да се приспадне. И тук има повече от 75 параметъра, с които да се дефинират условията на отстъпките.
С всички характеристики изброени по-горе, договорените тарифи могат да бъдат създадени и да се свържат с профилите. Така, когато се създава нова резервация за този профил, системата предлага за използване тарифите свързани с него.

Тарифни ограничения

Clock EVO PMS предоставя следните функционалности, които спомагат повишаването на приходите:

  • Дефиниране на ниво на заетост, при достигане на което тарифата автоматично спира да се предлага.
  • Спиране / пускане на тарифа за определени дни.
  • Задаване на ограничение "Спряна за пристигане".
  • Задаване на минимална / максимална дължина на престоя за тарифа и/или дата.
  • Определяне на минимален/максимален общ брой гости за тарифа.
  • Интерактивен графичен календар за прегледно и лесно управление на тарифите и техните ограничения.

Тарифи и динамично управление на тарифи

След като създадете всички нужни тарифи в Clock EVO, системата вече може да изчисли и да приложи всяка цена или отстъпка, без значение колко сложни са те. Така можете да се възползвате от динамични цени и да увеличите приходите и печалбата си, като в същото време намалите ръчните операции, а с тях и риска от грешки. Разбира се, за да се избегнат нежелана намеса или злоупотреба, достъпът до управлението на тарифи може да бъде граничен чрез потребителски права.

Live chatShare your comment
or ask a question


Start chat
Callback service


Use our Callback service
to leave a comment or
ask a question.Your feedback