0-700-17-911 Контакти

Онлайн резервации през вашия уебсайт

Изграждането на хотелския уебсайт като основен източник на директни резервации без комисионна е основен приоритет на модерните хотелиери. Клок ви предлага съвременна уеб резервационна система, която ви позволява да предложите на гостите си бърз, удобен и ясен резервационен процес, за да си осигурите максимална конверсия и лоялни клиенти.

Онлайн резервации - бързо и лесно

Много онлайн резервации остават незавършени заради тромав или неясен резервационен процес. Уеб резервационната система на Клок елиминира този проблем като води посетителя на сайта през три лесни и разбираеми стъпки до екрана за финализиране на резервацията. Така се гради увереност у клиента и се постига по-висока конверсия.


A. Покажете най-добрите оферти
Лесно търсене и откриване на най-добрите резултати с няколко клика.

Поставете полета за търсене или бутони навсякъде по страниците, където смятате за уместно. Представете наличните оферти атрактивно и информативно. Насочете вниманието на клиентите към най-примамливите предложения и ги поощрете да резервират незабавно.


Лесни и бързи онлайн резервации през уебсайта на вашия хотел

Б. Продавайте повече от всичко
Уеб резервационната система на Клок е ваш помощник в увеличаването на продажбите ви.

Системата за онлайн резервации работи като истински агент по продажбите. Освен офертите, които отговарят на зададеното търсене, тя предлага на клиентите ви да се възползват от алтернативни пакети или тарифи, например, да получат по-ниска средно-дневна цена, ако увеличат престоя си с една нощувка.


Увеличаване на продажбите през уебсайта на хотела

В. Сключете сделката и получете парите си
Въвеждане на контакт, избор на опция за плащане, готово!

Преди да завършат резервацията си, вашите онлайн клиенти виждат подробно детайлите на резервацията, крайната цена и дължимата гаранция. Общите условия на хотела също са показани тук, за да могат потребителите да се запознаят с тях и да отбележат, че ги приемат.


Уеб резервационната система на Клок работи в съответствие с международните стандарти за сигурност PCI DSS (Payment Card Issuers Data Security Standards). Изпълнени са всички условия за трансфер и съхранение на данни за кредитни карти. За директните и банкови разплащания можете да използвате сертифицираните интерфейси към водещите световни оператори - PayPal, Worldpay, Authorize.Net, Adyen.


Екран за потвърждение на резервацията в онлайн резервационната система на Клок

Други полезни функции


Промо кодове

Чрез промо кодовете можете да предоставяте достъп до определени тарифи или специални промоции. По този начин можете да предложите по-изгодни условия на гости, резервирали през онлайн канали или да стимулирате съществуващи клиенти да резервират отново. Също така, можете да поощрите туристически агенти и корпоративни клиенти да правят сами резервациите си по договорените с тях тарифи, директно през вашия уебсайт.

Промотирайте пакети или видове стаи

Системата за онлайн резервации ви позволява да генерирате линкове към конкретни тарифи - за определен пакет или тип стая, например. Тези линкове можете да вградите в бутони или банери на съответните места в сайта или в рекламни съобщения по всички маркетингови канали. По този начин сте сигурни, че клиентът ще види директно офертата, която сте промотирали, с нейните свободни дати и наличности.


Множество резервации в една транзакция

Преди да завършат своята резервация, посетителите на сайта ви могат да се върнат и да добавят още - със същите или напълно различни параметри. Това е много удобно за резервиране на малки групи или за агенти, правещи по няколко резервации за различни клиенти наведнъж. Всички добавени резервации се потвърждават с една финална транзакция.

Превод на всеки език

Системата за онлайн резервации на Клок е преведена на няколко езика. За ваше и на клиентите ви удобство, можете да добавите свой превод на системата на всеки език, който желаете. Просто добавяте език в настройките на системата и попълвате всички полета, като общи условия, описания на стаите, съдържание на потвърдителното писмо и други.Live chatShare your comment
or ask a question


Start chat
Callback service


Use our Callback service
to leave a comment or
ask a question.Your feedback