0-700-17-911 Контакти

Планиране на мероприятия и управление на допълнителни ресурси

Организирането на мероприятия никога не е било толкова лесно

Ако в хотела ви има условия за организиране на различни събития или предлагане на допълнителни услуги, Clock EVO е най-доброто решение за вас. Модулът за планиране на мероприятия улеснява процеса на изготвяне на офертата и резервиране на необходимите ресурси. На един-единствен екран вие управлявате цялото събитие, независимо дали е двучасова презентация или едноседмична конференция. Софтуерът също така улеснява резервирането на допълнителни услуги за гостите на хотела или за външни клиенти.


Планиране на мероприятия

Всички функционални зали и оборудване се визуализират в календар, който показва заетостта им по часове, дни и месеци. Целият процес по изготвяне на офертата протича на един екран, разделен на секции за всяка група услуги. Всяка секция съдържа поле за бележки, в които се записват инструкции към отговорните служители или други организационни детайли. Чрез връзка с ПОС системата изтегляте и добавяте в офертата менюта или отделни артикули от асортимента на ресторанта с актуалните им цени. Ако е необходимо настаняване за участниците, стаите се резервират отново на същия екран, без да се прехвърляте в друг модул.
Хотелската програма автоматично калкулира всички включени в офертата услсуги и изчислява крайната цена. Можете също така да прибавяте допълнителни условия към офертата или да я свържете с вече съществуваща резервация. Всяка оферта има статус, който показва нейното състояние - предварителна, потвърдена или отказана. Можете да разпечатвате пълни копия, съдържащи всички забележки и вътрешна информация или представителни екземпляри за клиента, в които тези детайли са скрити. С модула Планиране на мероприятия на Clock Evo вие достигате всички отдели на хотела, теглите информация от техните бази данни и сглобявате лесно и бързо завършена оферта, готова да за изпращане към клиента за одобрение.

Event Quotes with Clock Evo


Functionality for managing your function spaces in the events activities

Watch the video


Допълнителни ресурси

В този модул управлявате всички допълнителни съоръжения и услуги, които хотелът предлага. Групирани са по типове като СПА центрове, салони за красота, масажисти, конферентни бази и т.н. Хотелска програма Clock EVO ви позволява да регистрирате различни ресурси, да определяте работно време за тях и да създавате схема за ползването им. След като въведете тази номенклатура, мониторът на свободните ресурси ви дава възможност да преглеждате заетостта им и да ги резервирате. При създаване на резервацията можете да изберете и услуга от хотелската програма, за която ще се ползва ресурса (напр. частичен масаж, наем зала и т.н.) и по този начин цената му ще се начисли автоматично по сметката на клиента. Системата поволява дори създаването на т.нар. виртуални ресурси - случва се да нямате възможност да търсите свободен ресурс в момента на резервиране, затова запазвате виртуален такъв и по-късно прехвърляте резервацията към реалното съоръжение или услуга. Друга възможност на програмата е да се залагат пакети - комплекти услуги, които се продават заедно на специална цена. Оперирането с модула за допълнителни ресурси е разрешено само на потребителите, на които са дадени съответните права в системата.В графика на съоръженията всеки ресурс се визуализира с различен цвят, който показва статуса му - извън работно време, зает, свободен, начислен по сметка и т.н. Ако има някаква забележка в резервацията, тя се появява като подсказка (tooltip) на екрана. По този начин вие получавате обстойна информация за цялата заетост само с един поглед. Това ви помага да постигнете оптимално натоварване на всички ресурси, например като разместите резервации, за да вместите нова заявка.Live chatShare your comment
or ask a question


Start chat
Callback service


Use our Callback service
to leave a comment or
ask a question.Your feedback