0-700-17-911 Контакти

Clock EVO

Инсталационен хотелски софтуер за мениджъри, устремени към успеха

Хотелски софтуер

Хотелската програма Clock EVO е доказала своята ефективност в стотици обекти, различни по вид и големина. Целият работен процес, от резервациите и дейностите на рецепция, през домакинството и фактурирането, до статистиките и прогнозите, протича гладко и неусетно, благодарение на простия интуитивен интерфейс.
Вижте повече


Онлайн резервации

Нова версия

Да имате онлайн резервационна система не е достатъчно. Превърнете уебсайта на хотела си в мощен канал за директни продажби. Дори вашите редовни гости, корпоративни клиенти и агенти могат да получат защитен достъп до специалните си договорени тарифи. Продайте всяка свободна стая без комисионна.
Виж повече


Управление на онлайн канали

С този интерфейс контролирате наличностите и цените за повече от 200 партньорски уебсайта от едно място. Преглеждате и променяте настройките едновременно за всички или само за избрани канали, без да посещавате всеки сайт. Всяка резервация се отразява автоматично в наличността на хотела.
Виж повече


Програма за клиентска лоялност

Профилите на клиентите и контрагентите ви са синхронизирани с всяка една функционалност на хотелския софтуер и са лесно достъпни от всеки екран. По този начин можете да предложите на клиентите си персоналното обслужване, което заслужават. Гостите ви ще оценят факта, че ги помните и знаете какви са желанията им. Предложете им и наградна система за лоялност, филтрирайте профилите, за да генерирате списък с адреси за следващата си рекламна кампания.
Виж повече


Планиране на мероприятия

Изготвяте оферти за мероприятия в няколко прости стъпки. След като прегледате заетостта на залите и оборудването, попълвате формата с всички детайли за събититето. На същия екран изтегляте менюто директно от асортимента на ресторанта и дори резервирате нужните стаи, без да се прехвърляте в друг модул. Слагате статус на офертата, за да следите развитието й и разпращате списъци със задачи до всички отговорни служители.
Виж повече


Пропърти мениджмънт

Ако отдавате под наем чужда собственост, в този модул на хотелската програма управлявате договорите и разчетите със собствениците, оценявате ефективността на всеки имот и поддържате ясна и сигурна комуникация. Благодарение на статистики, отчети и различни сценарии, вие вземате правилните управленски решения и увеличавате доходите си. Начислявате комисионни, услуги и експлоатационни разходи по сметката на собственика и публикувате баланса на защитена с пароли Интранет страница.
Виж повече


Софтуер за ресторант и склад

Програмата за маркиране ускорява обслужването на клиентите ви и улеснява работата на сервитьорите, както й комуникацията с кухнята. Благодарение на въведените рецепти, изразходените количества се отчисляват автоматично според продажбите и с една детайлна справка получавате информация за актуалните наличности и предстоящите поръчки. Оптимизирайте снабдяването и обслужването, контролирайте целия процес и спестете ценно време.
Виж повече

Live chatShare your comment
or ask a question


Start chat
Callback service


Use our Callback service
to leave a comment or
ask a question.Your feedback