Cititel Central Saigon Hotel

Cititel Central Saigon Hotel

Хо Ши Мин, Виетнам

Cititel Central Saigon Hotel

Cititel Central Saigon Hotel е част от престижната верига хотели със стратегическо местоположение в основните търговски градове на Виетнам като Хо Ши Мин и Ханой.

Най-модерни технологии, с бърз WIFI, напълно шумоизолирана система в съчетание с модерна и уютна обстановка и възхитителна закуска за ударно начало на деня, Cititel hotel абсолютно ще обогати вашия престой с най-добрите удобства, за да ви накара да се почувствате сякаш във втория си дом.

Cititel Central Saigon Hotel

“Добър интерфейс, добра система, добро обслужване. От самото начало на марката Cititel Hotels Clock PMS+ беше в нашия списък с предпочитани продукти заради своето удобство, многостранност и адаптивност.”

Нгуен Туан Дунг (Главен изпълнителен директор)

Въпроси и отговори

Ето какво имаше да сподели нашият събеседник относно неговия опит с цялостна ни система за хотелско управление

Какъв тип софтуер използвахте преди това за управлението на вашия хотел?

От самото начало на марката Cititel Hotels Clock PMS+ беше в нашия списък с предпочитани продукти заради своето удобство, многостранност и адаптивност.

Защо избрахте Clock PMS+?

Clock PMS+ съчетава добра технология за хотелско управление с удобен за ползване интерфейс, който ни помага лесно да подреждаме стаите, както и по-добра комуникация с клиентите.

Какво ви накара да потърсите нова система за хотелско управление? Какви проблеми се опитвахте да решите? Какви резултати искахте да постигнете?

Сериозно се нуждаем от система за хотелско управление, която да ни позволи ефективно да наблюдаваме заетостта на стаите и да следим пазара, а в същото време притежава и изкусно управление на резервациите. С една дума, всичко е добро в Clock PMS+.

Какво се промени за вас/вашия бизнес, откакто започнахте да използвате Clock PMS+?

Нашите ежедневни операции стават все по-систематизирани. Също така Clock PMS+ ни позволява да се възползваме от много от последните технологии и да ги приложим в нашата хотелска верига в близкото бъдеще.