The Teaching Hotel in Maastricht

The Teaching Hotel in Maastricht

The Teaching Hotel in Maastricht е вдъхновяващ замък с младежки дух, където можете да отседнете за през нощта, да обядвате и вечеряте или да проведете безнес конференция. В същото време тук има уникална образователна атмосфера, където студенти се обучават на туризъм, дизайн и творчество. Очакваме ви да ви посрещнем като гост!

Херперт ван Сегелен

“Облачна система, която е леснодостъпна. Иновативна програма, даваща ни възможност по-добре да комуникараме онлайн с гостите ни. Система, която отговаря по-добре на нашите маркетингови нужди.”

Херперт ван Сегелен (Изпълнителен мениджър)

Въпроси и отговори

Ето какво имаше да сподели нашият събеседник относно неговия опит с цялостна ни система за хотелско управление.

Какъв тип софтуер използвахте преди това за управлението на вашия хотел?

PMS система с локален сървър.

Защо избрахте Clock PMS+?

Млада организация (поне облачно базираната страна), която се развива бързо. Иновативна компания, която, да се надяваме, слуша своите клиенти и може да расте, и лесно да се адаптира към нуждите на модерния хотелиер.

Има ли нещо, което желате от нас да подобрим?

PMS/POS интеграция. Модул за ресторантьорски резервации.

Какво ви накара да потърсите нова система за хотелско управление? Какви проблеми се опитвахте да решите? Какви резултати искахте да постигнете?

Облачна система, която е леснодостъпна. Иновативна програма, даваща ни възможност по-добре да комуникараме онлайн с гостите ни. Иновативно решение с добри модули за справки.

Какво се промени за вас/вашия бизнес, откакто започнахте да използвате Clock PMS+?

По-добра комуникация с гостите, по-добри платежни методи за нашите гости.