0-700-17-911 Контакти

Кои сме ние?Ние сме Клок - софтуерна компания, разработваща най-разпространената хотелска програма в България. Правим това, което обичаме и вярваме, че го правим добре.


Започнахме този бизнес случайно, но вложихме в него цялата си страст. През 1996 г. бяхме четирима студенти и имахме малка компания за продажба на компютри. Не планирахме да пишем хотелски софтуер, но наш клиент ни поиска такъв за ваканционния си хотел и запали искрата. По това време вече съзнавахме, че трябва да направим нещо ново и различно, иначе нямаме бъдеще. Също като онази малка компания - тя почти фалира. А ние се заехме с нещо много по-добро - да създадем и развиваме специализиран софтуер, който да отговори на исканията и нуждите на клиентите. Така се появи първата версия на хотелската ни програма - Фронт и започна приключението Клок, което вече 20 успешни години е наше призвание.

През годините заедно с нас израсна и нашия продукт. Днес гордо можем да заявим, че компанията ни е лидер на пазара за хотелски софтуер в България, а решенията на Клок вече са инсталирани и работят на 5 континента. Избрахме Лондон за отправна точка на международния си бизнес и основахме там дъщерната Clock Software Ltd. Порасна и екипът - общо в двете компании вече работят над 30 различни специалисти. Продуктите на фирмата са обособени в три отделни марки.Live chatShare your comment
or ask a question


Start chat
Callback service


Use our Callback service
to leave a comment or
ask a question.Your feedback