0-700-17-911 Контакти

Изпратете ни мнението сиИзпратете ни предложение, похвала или оплакване. Искаме да сме сигурни, че продуктите ни отговарят на вашите изисквания.

Нужда от помощ? Посетете секция Поддръжка.


Вашето мнение


Съгласявам се да получавам имейли относно Вашите продукти и услуги, както и моите лични данни да бъдат съхранявани във връзка с моето запитване.*

Защо събираме лични данни?

Съхраняваме лични данни само с цел отговор на Ваши запитвания, записване за дадена проява или лична демонстрация, изготвяне и изпращане на оферти или установяване и поддържане на делови отношения с Вашата организация. С попълването на този формуляр Вие потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с нашата Общи условия, Правила за поверителност и Data Processing Agreement


Оплаквания, похвали и предложения

Ние в Клок поставяме клиентите си в центъра на всичко, което правим. Също така разбираме, че нещата понякога могат да се объркат и да не проработят, както сме планирали. Ако това се случи, ние правим всичко възможно да ги поправим.

Нашият екип е отворен да слуша и готов да помогне при всякакви затруднения, които може да срещнете при работата си с нашия софтуер.

Позитивните ви оценки и предложенията ви ни вдъхновяват да продължим с усилията си да предоставяме отлично обслужване.

Да, всичко е за вас!

Така че, ако имате оплакване, питане, похвала или предложение, моля, споделете ги с нас! Много държим на диалога с нашите клиенти.

За въпроси, свързани с поддръжка и услуги, моля посетете секция Поддръжка.

Live chatShare your comment
or ask a question


Start chat
Callback service


Use our Callback service
to leave a comment or
ask a question.Your feedback