Време за четене: 2 мин.

Да продължим заедно в следващата ера на хотелските технологии с Clock PMS+

Споделете

Днес сме развълнувани да обявим прехода към следващата ера на хотелските технологии за всички наши настоящи и бъдещи клиенти в България. Считано от днес, на всички нови хотелски партньори в България ще се предлага единствено новата иновативна облачна платформа Clock PMS+.

Clock PMS+ е облачна платформа от ново поколение, първоначално пусната в действие през 2014. За близо 7 години, Clock PMS+ се превърна в една от водещите облачни платформи за хотели в света, с потребители в 65+ държави и множество награди за задоволство на потребителите и отлични оценки от страна на експертите.

11 акцента да преминете към Clock PMS+

  1. Clock PMS+ залага на последно поколение технологии - по-сигурни, по-свързани, пестящи време, с фокус върху новото поколение гости и служители.
  2. Clock PMS+ Ви позволява да управлявате по-ефективно всички оперативни процеси в хотела, да взаимодействате с всички в реално време и от всяко настолно или мобилно устройство.
  3. Напълно интегрираният Sales Pilot ви позволява да автоматизирате изцяло всички канали за продажби (GDS, OTA, уебсайт, телефони и други запитвания) в реално време от една единствена точка за контрол.
  4. Подобреният автоматичен контрол на тарифите, рестрикциите и пакетите, заедно с връзките с водещи системи за Revenue management ще Ви позволи да максимизирате приходите от продажбите.
  5. Новото поколение на уеб-резервационната система ще Ви помогне да постигнете повече директни резервации без комисионни, както за посетители на сайта на хотела, така и като инструмент за имейл кампании или средство за приключване на запитвания по телефона.

  6. С помощта на иновативния GuestConnect Autopilot ще можете да предложите нов клас дигитална комуникация и нови дигитални услуги преди, по време и след престоя на гостите - онлайн чекин, онлайн чекаут, ъпгрейд на стая, продажби и резервации на допълнителни услуги и много други.
  7. Payments Autopilot ще Ви помогне да управлявате, намалите риска и автоматизирате събирането на плащания с банкови карти директно от хотелската система - например да съберете плащането по non-refundable резервация от Booking.com, да съберете такса за късна канселация или да съберете дължимата при онлайн чекаут сума от записаната карта по резервацията - всичко това напълно автоматично.
  8. Clock PMS+ ще Ви предостави ново поколение сигурност, надеждност и достъпност до данните, чрез гаранция за работоспособност и защита, опосредствани от технологиите на световния лидер в хостинга на данни Amazon Web Services.
  9. С Clock PMS+ ще намалите значително сложността и разходите за хардуер, сървъри, системна поддръжка и ще елиминирате рисковете от загуба или кражба на информация. Clock PMS+ не изисква сървъри, инсталации, няма специфични системни изисквания освен достъп до интернет и браузър.
  10. Clocк PMS+ е напълно съобразен с локалните изисквания в България (фискализация, ЕСТИ, потребителски интерфейс).
  11. Clock PMS+ предлага модерен, свеж, лесен за ползване потребителски интерфейс, който ще направи прехода и ползването на системата лесно, особено за модерните потребители.

Какво означава това за досегашните клиенти на Клок Еволюшън?

Преди всичко, подготвили сме за Вас, нашите верни партньори през годините, специални ъпгрейд пакети, които да Ви позволят да преминете към следващото поколение дигитални хотелски технологии.

  1. Без лицензни такси или такси за включване.
  2. Без такси за обучение за преминалите към Clock PMS+ за досегашни партньори през първата половина на 2022 и преференциални цени след това.
  3. Силно преференциални цени за клиентите и запазване на досегашните такси за определен период.
  4. Помощ при прехвърляне на данните за профили на гости и резервации.

Можете ли да продължите да използвате Клок Еволюшън и ще можете ли да използвате досегашните условия за поддръжка и актуализация?

Да. Ще можете да продължите да използвате без ограничения Клок Еволюшън при настоящите условия. Ние ще продължим пълноценно да поддържаме и актуализираме продуктите от поколението Клок Еволюшън, за да Ви дадем достатъчно време да се запознаете с новите продукти и да изберете оптималното време за преминаване. Пълноценната поддръжка и актуализации на продуктите от фамилията Клок Еволюшън е гарантирана до 31.12.2024 година.

След 31.12.2024 г. няма да пускаме актуализации на софтуера, няма да предоставяме услуги по експлоатационна поддръжка, както и няма да имате възможност да ползвате онлайн услугите, свързани с Вашия инсталируем софтуер от поколението Клок Еволюшън (вкл. уеб резервационна система, връзка с OTA канали и др.)

Как да получите повече информация?

За повече информация за иновативните функционалности на Clock PMS+, преференциалните условия за преминаване и условията за ползване на Клок Еволюшън, моля, попълнете формата по-долу или се свържете с Вашия търговски представител.

Надяваме се да продължим заедно във вълнуващия свят на новото поколение дигитални хотелски технологии, което може да предложи много повече на Вас и Вашите гости.


Публикувано от на


На тази страница

Абонирайте се за нашия нюзлетър