Време за четене: 1 мин.

Нашият продукт за ресторантско складово стопанство Effect става свободен за ползване и поддръжка от трети страни

Споделете

Клок пуска Clock Effect за свободно ползване

Нашите облачни продукти от серията Clock PMS+ предоставят значително подобрени  спрямо предходното поколение функционалности и изцяло нови възможности в практически всички сфери от дейността на съвременните хотелиери, дигиталното и традиционно обслужване на гостите, управлението на продажбите и дистрибуцията, както и автоматизацията на плащания.

Доколкото не предвиждаме да предложим облачен заместител на популярния ни продукт за управление на ресторантско складово стопанство Clock Effect, се договорихме с водещи разработчици на ресторантски софтуер да разработят интеграция с новото ни поколение продукти. Подобни вече се разработват и сертифицират от Unreal Soft, Barsy, Hype software, TC POS, и ние насърчаваме нашите клиенти да изберат оптималното за тях решение.

С фокус върху интереса на нашите дългогодишни клиенти и партньори, които желаят да продължат да използват познатите им от Effect функционалности, днес ние добавяме още една алтернатива - ще предоставим свободна за ползване и освободена от лицензиране версия на този продукт. Тя ще бъде достъпна за безплатно сваляне и ще предоставя познатите функции, но няма да се поддържа от Клок. В условията за ползването ще разрешим на трети страни да правят допълнителни разработки върху основата на Effect и да оказват услуги по поддръжка на потребителите на тази система. Условията за ползването на тези допълнителни разработки и за поддръжката ще можете да договаряте директно с техните изпълнители. Клок няма да има ангажимент към поддръжката на Effect. Първата компания, изразила подобен интерес за развитие на допълнителни функции и поддръжка е ИТДК ЕООД.


Публикувано от на


На тази страница

Абонирайте се за нашия нюзлетър